Redovisning - Sollentuna

Redovisning Sollentuna

 

På APLA är vi väl förtrogna med våra kunders vardag. Många av våra kunder väljer att lägga hela ekonomiavdelningen hos oss och då tar vi hand om allt. Andra föredrar att ta hjälp genom enstaka tjänster. Kort sagt är det ert företags specifika behov som styr.

 

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa mindre som större företag att skapa och bibehålla funktionella och hållbara rutiner inom redovisning, samt ekonomihantering. Vårt stora fokus ligger på att erbjuda er rätt kompetens efter era behov så att ni ska kunna släppa den del redovisningen ni behöver hjälp med för att istället fokusera på verksamheten.

 

Vår målsättning är att underlätta för er, förbättra er ekonomi och hjälpa er att expandera. Våra redovisningstjänster omfattar bland annat av:

 

  • Kontinuerlig bokföring
  • Deklaration
  • Outsourcing
  • Bokslut
  • Lönehantering
  • Faktureringar

 

Ni avgör vilka delar ni vill att vi ska sköta, samt hur mycket ni själva känner att ni kan hantera.

 

Ta hjälp av en etablerad redovisningsbyrå i Sollentuna

 

Vi är en etablerad redovisningsbyrå för företag i Sollentuna med rutinerade redovisningskonsulter som hjälper er. Tillsammans med oss får ni tillgång till extra resurser och expertis, utan att investera i dyra rekryteringar eller systemuppdateringar. Vi håller oss ständigt uppdaterade kring nya regler och lager så att du alltid får rätt information.

 

Ta gärna kontakt med oss och berätta närmare kring vad ert företag behöver hjälp med. Vi besvarar eventuella frågor och berättar hur vi kan hjälpa er efter era önskemål.

 

Välkommen.

 

Läs mer om Våra tjänster

 

Medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund